Aanvraag van je stage account

Ten laatste 10 dagen voor aanvang van je stage, dien je je aanvraag tot stage te voltooien.

Bij een succesvolle registratie krijgt je via je opgegeven mailadres een bevestigingsmail met praktische informatie voor de startdag.

Als je op de startdag niet beschikt over de goedgekeurde stage account kan je niet starten en wordt deze stagedag ingehaald in een weekend.

Eerste stagedag

Alle studenten worden op de eerste stagedag verwacht voor een algemene introductie op campus Hasseltsestraat, zaal Nassau, op de 5e verdieping.

Vanaf 08:00 u stipt wordt de administratie afgehandeld.

Je zal hierbij je badge en de sleutel van je locker ontvangen. Volgens ons badge & locker beleid dienen zowel de badge als de sleutel na afloop van je stage terugbezorgd te worden aan het ziekenhuis. Deponeer op je laatste stagedag de sleutel en je badge in een enveloppe met je strookje voor ontvangst in de daarvoor voorziene brievenbus:

  • Campus Hasseltsestraat: in de kleedkamer op de 4e verdieping
  • Campus Statiestraat: in de kelder schuin tegenover kleedkamer A

Studenten die stage lopen in de Statiestraat gaan na de algemene introductie zelfstandig naar de Statiestraat en worden opnieuw ontvangen in de wachtzaal van radiologie voor een korte rondleiding. Nadien worden de studenten naar de stageafdeling gebracht.

Introductiebrochure

Het is belangrijk om bij aanvang van de stage, samen met de mentor, doelstellingen en wensen i.v.m. vaardigheidstrainingen te formuleren.

Je zal dagelijks gekoppeld worden aan een verpleegkundige en in overleg worden taken toegewezen en gedelegeerd. Vraag bij twijfel of onzekerheid voor het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen of interventies steeds om uitleg.

Per afdeling bestaat er een stage-introductiebrochure. Er wordt verwacht dat de brochure gelezen wordt vóór de aanvang van de stage en dat de website AZ Diest grondig bekeken wordt.

Einde van je stage

Op het einde van de stage nodigen wij je graag uit om het stagebelevingsformulier in te vullen.

Dit vind je op het Intranet AZ Diest – Personeel – Verpleegkunde – Vragenlijsten – Studenten.
Met de resultaten van dit formulier werkt AZ Diest continu aan een studentvriendelijke cultuur.

Ben je na de succesvolle stage bereid om als jobstudent of startende verpleegkundige gecontacteerd te worden, neem dan contact op met Ann Vanden Bergh, verpleegkundig directeur.

AZ Diest 23 10 2019 665

Wij wensen je een leerrijke stage!