We werken aan de toekomst. Voor uw gezondheid.

Op 20 september 2021 werd de eerste spade in de grond gestoken, het begin van de weg naar onze eengemaakte zorgcampus.

De werkzaamheden aan onze "hospital of the future", zullen een invloed hebben op de parkeermogelijkheden aan de Verversgracht en aan campus Statiestraat.

Meer info over wat dit precies inhoudt voor u als patiënt of bezoeker zal u hier op regelmatige basis kunnen terugvinden.

03.08.22 - Wandelpad onderbroken; shuttlebus opnieuw actief

Vanaf donderdag 4 augustus zal het wandelpad tussen parking Verversgracht en campus Statiestraat niet toegankelijk zijn door graafwerken.

Patiënten en bezoekers kunnen nog steeds parkeren op parking Verversgracht. Een shuttlebus zal van 07:30 tot 18:00 u tussen de parking en de campus pendelen.

27.01.22 - Wandelpad tussen parking Verversgracht en campus Statiestraat

Komt u als patiënt of bezoeker met de wagen naar campus Statiestraat? Dan kunt u nog steeds parkeren op Parking Verversgracht. De weg van de parking naar het ziekenhuis, zal echter een stuk vlotter verlopen.

Vanaf dinsdag 1 februari zal er immers opnieuw een wandelpad toegankelijk zijn dat parking Verversgracht en campus Statiestraat met elkaar verbindt. Zo kan u als patiënt of bezoeker weer vlot tussen beide locaties pendelen.

De shuttlebus die momenteel voorzien wordt tussen de parking en het ziekenhuis, zal dan niet langer meer worden ingezet.

15.09.21 - Toegang parking Verversgracht

Maandag gaan de nieuwbouwwerken van start. Hierdoor zal de toegang tot de parking Verversgracht gewijzigd worden tot het einde der werken.

De parking zal vanaf donderdag 23 september niet langer toegankelijk zijn via de Statiestraat, maar kan bereikt worden via de Ferdinand Allenstraat.

Voor onze patiënten en bezoekers zal er op weekdagen een shuttledienst voorzien worden tussen 07:30 en 18:00 u. De shuttle zal elke 10 minuten vertrekken van aan de nieuwe oprit van de parking tot aan de ingang van campus Statiestraat.

De betaalparking van campus Statiestraat zal vanaf 20.09 tijdelijk niet toegankelijk zijn. De spoedafdeling blijft wel bereikbaar via de Statiestraat.

Aanpassing verversgracht