Maak een afspraak

AZ Diest campus Statiestraat:

De raadplegingen vinden plaats op campus Statiestraat, blauwe pijl, derde verdieping.

UZ Leuven campus Gasthuisberg:

Raadplegingen in het Buikwandcentrum

  Ma Di Wo Do Vr Za Zo
VM    
NM    
AV            


Voordelen van het buikwandcentrum

Door de ervaring van vijf artsen uit AZ Diest en UZ Leuven te bundelen in één centrum, kan het buikwandcentrum de best mogelijke en meest gespecialiseerde zorg bieden voor patiënten met buikwandaandoeningen, zoals liesbreuken, navelbreuken, littekenbreuken, stomabreuken, complexe buikwandproblemen en chronische buikwandpijn.

Door alle activiteiten samen te brengen in een geïntegreerd centrum, kunnen we afspraken bovendien efficiënter inplannen. Zo blijft de wachttijd voor raadplegingen en operaties beperkt en wordt u snel geholpen.

Zo kan je voor raadplegingen bij prof. dr. Miserez of dr. Van De Winkel terecht in UZ Leuven. Raadplegingen bij dr. Brutsaert, dr. Hillewaere of dr. Meekers worden gehouden in AZ Diest.

Bwc


Het buikwandcentrum kan de best mogelijke en meest gespecialiseerde zorg bieden voor patiënten met buikwandaandoeninge. Veel voorkomende aandoeningen aan de buikwand zijn liesbreuken, navelbreuken, littekenbreuken, stomabreuken, complexe buikwandproblemen en chronische buikwandpijn.


Chirurgisch dagcentrum voor buikwandaandoeningen

Voor een aantal operaties aan de buikwand is er geen overnachting in het ziekenhuis nodig. Voor opname in het chirurgisch dagcentrum meldt u zich aan bij de inschrijvingen op de campus Hasseltsestraat.

De dag voor opname wordt u door de opnamedienst gecontacteerd
en wordt het exacte uur doorgegeven waarop u zich dient aan te melden in het Buikwandcentrum.

Hospitalisatie-afdeling voor buikwandaandoeningen

Moet u worden opgenomen na uw buikwandoperatie? Dan spreekt uw arts de opnamedatum af met de opnamedienst van het ziekenhuis. Op de dag van opname meldt u zich bij de inschrijving in de inkomhal van de campus Statiestraat.

Daar wordt met u de kamerkeuze besproken en het opnameformulier ingevuld. Vanaf hier wordt u naar de afdeling Heelkunde 1 of Heelkunde 2 doorverwezen.

Parkeerinformatie

Meer info over parkeermogelijkheden en tarieven aan het Buikwandcentrum kan u hier terugvinden.

Verblijf voor familie

Wilt u in de buurt van de patiënt overnachten? Bekijk dan zeker de lijst van hotels in Diest.


Heeft u vragen omtrent uw factuur? Dan kan u terecht bij onze dienst facturatie.

Wenst u een attest van werkonbekwaamheid voor uw werkgever? Of heeft u nog verdere vragen in verband met uw opname? Neem dan contact op het met secretariaat van het Buikwandcentrum

Buikwandcentrum UZ Leuven – AZ Diest
Statiestraat 65
3290 Diest