Maak een afspraak

AZ Diest campus Statiestraat:

UZ Leuven campus Gasthuisberg:

Raadplegingen

  Ma Di Wo Do Vr Za Zo
VM    
NM    
AV            


Door de ervaring van vijf artsen uit AZ Diest en UZ Leuven in één centrum te concentreren, kan het buikwandcentrum de best mogelijke en meest gespecialiseerde zorg bieden voor patiënten met buikwandaandoeningen, zoals liesbreuken, navelbreuken, littekenbreuken, stomabreuken, complexe buikwandproblemen en chronische buikwandpijn.

Door alle activiteiten samen te brengen in een geïntegreerd centrum, kunnen we afspraken bovendien efficiënter inplannen. Daardoor blijft de wachttijd voor raadplegingen en operaties beperkt en wordt u snel geholpen.

Bwc


Het buikwandcentrum kan de best mogelijke en meest gespecialiseerde zorg bieden voor patiënten met buikwandaandoeningen, zoals liesbreuken, navelbreuken, littekenbreuken, stomabreuken, complexe buikwandproblemen en chronische buikwandpijn.


Chirurgisch dagcentrum

Voor een aantal ingrepen is er geen overnachting in het ziekenhuis nodig. Voor opname in het chirurgisch dagcentrum meldt u zich aan bij de inschrijvingen op de campus Hasseltsestraat.

De dag voor opname wordt u door de opnamedienst gecontacteerd en wordt het exacte uur doorgegeven waarop u zich dient aan te melden op de eenheid.

Hospitalisatie afdeling

Moet u worden opgenomen na uw ingreep? Dan spreekt uw arts de opnamedatum af met de opnamedienst van het ziekenhuis. Op de dag van opname meldt u zich bij de inschrijving in de inkomhal van de campus Statiestraat.

Daar wordt met u de kamerkeuze besproken en het opnameformulier ingevuld. Vanaf hier wordt u naar de afdeling Heelkunde 1 of Heelkunde 2 doorverwezen.

Parkeerinformatie

Meer info over parkeermogelijkheden en tarieven kan u hier terugvinden.

Verblijf voor familie

Wilt u in de buurt van de patiënt overnachten? Bekijk dan zeker de lijst van hotels in Diest.


Heeft u vragen omtrent uw factuur? Dan kan u terecht bij onze dienst facturatie.

Wenst u een attest van werkonbekwaamheid voor uw werkgever? Of heeft u nog verdere vragen in verband met uw opname? Neem dan contact op het met secretariaat van het Buikwandcentrum

Buikwandcentrum UZ Leuven – AZ Diest
Statiestraat 65
3290 Diest