Bereken uw BMI

cm
kg

U heeft een BMI van ...

Lager dan 18,5 - Ondergewicht

Ondergewicht is een risicofactor voor gezondheidsproblemen. Mogelijks zet u al stappen om gezond te leven. Wilt u meer handvatten om via een gezonde leefstijl uw risico op gezondheidsproblemen te verminderen? Volg de adviezen bij de voedings- en de bewegings driehoek en/of doe beroep op professionele hulp.

Tussen 18,5 en 25 - Gezond gewicht

Uw gewicht valt binnen de gemiddelde grenzen. Wilt u weten hoe u via een gezonde leefstijl uw risico op gezondheidsproblemen kan verminderen? Volg de adviezen bij de voedings- en de bewegings driehoek en/of doe beroep op professionele hulp.

Tussen 25 en 30 - Overgewicht

Overgewicht is een risicofactor voor gezondheidsproblemen. Mogelijks zet u al stappen om gezond te leven. Wilt u meer handvatten om via een gezonde leefstijl uw risico op gezondheidsproblemen te verminderen? Volg de adviezen bij de voedings- en de bewegings driehoek en/of doe beroep op professionele hulp.

Hoger dan 30 - Obesitas

Obesitas is een risicofactor voor gezondheidsproblemen. Mogelijks zet u al stappen om gezond te leven. Wilt u meer handvatten om via een gezonde leefstijl uw risico op gezondheidsproblemen te verminderen? Doe hiervoor beroep op professionele hulp.